onsdag, augusti 08, 2007

Sunny Beach 22/7-5/8

Resan var verkligen underbar. Vet inte riktigt var jag ska börja berätta, men vi var ganska skeptiska till Sunny Beach när vi skulle boka resa och ville egentligen inte åka dit. Nu ångrar jag att jag inte åkt dit tidigare :)
Vi hade jättefint väder, om än lite kyligt om kvällarna. Hotellet var jättefint med två stora poolområden, barpool, rutschkanor. Vi blev lite "kändisar" på hotellet, för vi var dem enda unga tjejerna som bodde där. Om dagarna solade och badade vi vid poolerna eller på stranden som verkligen är fin och långgrund. Vattentemperatur på 28 grader, helt underbart. På kvällarna var det pubar, discon, fest! Sjukt drag överallt, happy hour, massa skandinaver. Dock för låg genomsnittsålder på folket, typ 18 år. Bästa baren var helt klart "Mexo" med den balla tyska DJ:n och där dem tände fyr på baren, very hot...

Maten var jättegod och löjligt billig, ca 30-50 kr för en middag och vi har testat en oändlig mängd drinkar, nya favoriten är definitivt "Strawberry Flip" som innehåller äggvita och smakar som en spetsad jordgubbsmilkshake, mmm...

Vi har också varit på utflykt i den gamla staden Nessebar, shoppat 6 timmar i Varna (underbart!) och varit på vattenland där vi åkte sjuka rutschkanor som "Kamikaze" där man kan komma upp i en fart på 60 km/h! Höjdpunkten på resan var nog sista dagen när jag och Susanna flög fallskärm! (Parasiling, dem drar en efter en motorbåt)

Vi har skrattat så mycket åt så mycket och så många så det är otroligt. Verkligen den perfekta resan med en underbar reskompis :) Vi skrev också dagbok när vi var där nere, så fortsättning följer med mer berättelser och fler bilder.


1)Hawaii-halsband 2)Strawberry Daiquries 3)Sus flippar ut på hotellet :)



4) Pool-baren 5) Happy hour överallt! 6) Sus på vattenland, den gula var "Kamikaze"

1 kommentar:

Anonym sa...

hahaha men som sagt, inget slår en riktigt bra karta till kollonilotternas smultronställen ;) Eller vad säger du?

Puss Puss /// Drew