söndag, april 27, 2008

en massa nytt

Hej!

Nu är det mycket på g, men tyvärr inga bilder för Robban lånade min kamera när han åkte till Spanien. Men han kommer imorgon, så då blir det pics snart igen.

Sitter och ska göra en förstsida till en hemsida, sheez, inte lätt alltså. Igår var jag på modemässan och shoppade lite, fem grejer. Ett par byxor och tre tröj-saker samt ett armband. Tröj-sakerna är svåra att förklara, bilder kommer sen.

På kvällen hade Sus fest då hon fyller 21 imorgon. Vi åt jättegoda tacopajer och pannacotta med hallonsås. Sedan blev det lite party, men inte så mkt, för Crown var nästan tomt och på Petri Pub hade de jätteskum musik. Men man fick sig några härliga skratt ändå =)

På tisdag åker jag till Lejla i Uppsala, ska vara där i fyra dagar. Vi ska fira Valborg och festa, festa, festa. Wiiie!

Nu ska jag nog äta pannkakor.

Massa pussar o kramar

måndag, april 21, 2008

Black, although it's sunny outside


Ny t-shirt, från Lindex, 199:- (förbi se att jag har pyjamasbrallor...)

För övrigt är mitt liv ett stort virrvarr just nu. Som ett tilltrasslat garnnystan där man desperat letar efter en ände. Gotta set it straight.

tisdag, april 15, 2008

Solig tisdag


Vilket underbart väder! Kan inte sluta tjata om det. Solade i trädgården i en timme idag. Bra föreläsning hade vi också och så fick jag en mycket trevlig lön på kontot, katching! ;)
Imorgon blir det frukostmöte på kåren och en låååång pluggdag.
Puss&kram


söndag, april 13, 2008

Och solen skiner


Det är verkligen underbart när solen skiner. Så enkelt, så naturligt och så uppskattat efter en tråkig vinter.

Denna helgen har jag jobbat på Peugeot. Igår kom Maria över på lite tjejsnack och idag har jag suttit i solen i min lilla trädgård. Nu borde man kanske plugga lite också...

Dagens jobboutfit
Linne och kofta: Mango
Klänning: H&M
Skor: Polen
Väska: Chloé
Location: Min trädgård =)

fredag, april 11, 2008

Friday!


Gud, vad skönt att det äntligen är fredag!

Drack blåbärssmoothie till frukost. Mixade ihop mjölk, en banan, lite youghurt och blåbär et voilà!

Nu ska jag till stan med Robban och sen till min kära Therese. Vad som händer ikväll får vi se ikväll, haha.


Puss & kram

fredag, april 04, 2008

le printemps



Jag säger bara ett ord: Myrorna.

Otroligt, tycker jag. Klänningen är egentligen en långkjol och jackan är helt ny med lappar kvar, från det spanska märket Lois som också gör jeans. Köpte också en ljusgrå, kort pliserad linnekjol. Så söt. Och vita adidas sneakers med gula sträck. Läs den spännande historien på Susannas blog, haha.

Puss&kram

onsdag, april 02, 2008

Joie du vivre!


Jag är så sjukt glad idag! Dagen började med att jag gick upp, om än stendöd o knappt kunde öppna ögonen, och det första jag gjorde var att börja sjunga! Marie Picassos "Good thing". Den låten får en att må så himla bra.

Sedan drog jag till Lund med Tess och var en av dem som höll i "Studenternas dag" på SOL. Det var också kul. Sedan var det dags för föreläsning. Duktig som jag är, gick jag dit en timme tidigare och köpte kompendiet och tänkte att jag skulle läsa artikeln till dagens föreläsning. Så precis när jag börjat läsa kommer jag på att vi skulle börja en timme tidigare idag. Doh! Skyndar till föreläsningssalen en kvart försenad och där hänger en lapp på dörren att vi ska vara i en sal nere i källaren. Springer ner. Dörren till föreläsningssalen står öppen och mina skor hörs "klick-klack-klick-klack". Ställer mig i dörren med min svintunga väska och dunjacka (why, oh why?). Blicken börjar desperat irra efter en ledig stol, ser ingen. PANIK. Alla tittar på mig, känns det som. Hittar till slut en ledig stol på andra sidan salen, går framför föreläsaren och hela gruppen. Känns som jag vill dö av skam. Ååh. "There was one chair left, you were lucky" säger föreläsaren högt. Jo, tack... Hatar sånna situationer.

Efter lektionen var allt mycket roligare, dock. :D Kulturanatomen (byggnade där jag läser "The Aesthetics of Popular Culture" heter så) hade en info.-kväll om höstens kurser. Det var så himla kul! Alla lärarna fick presentera sin kurs på max en minut och sedan fick studenter rösta på vilken kurs som verkade roligast. Sedan klädde en av lärarna ut sig till en spågumma med lila sjal och stora svarta solbrillor och tittade in i en spåkula läs: rund klotlampa, haha. Som alla skrattade. Helt klockrent. Därefter bjöds det på smarrig buffé med italiensk och fransk touch och vin. Kan det bli bättre?

Ja! För solen skiner hela tiden, det var regnbåge i Lund idag och det är ljust klockan 8 på kvällen!

ps. Bilden är Banana Split som jag och min brorsa gjorde. Najs, huh?
ps1. Varför har jag aldrig hört Van Morrison tidigare? Går rakt in i hjärat.
ps2. I vår vill jag ha på mig: grå jeans, vitt linne och mintgrön t-shirt samt en massa balla armband och fina vita skor. Min nya grå jacka och min gamla gröna korta jacka. NU!

Massa pussar